Back to top

Projects

The center of this kitchen has a large island that has an eating bar and a built in sink. Light wood cabinets along the right side match the hardwood floors and set off the stunning stainless steel appliances.
Piedmont, California.

This existing house was lacking curb appeal due to a previous  boxy addition that…

Castro Valley, California.

The existing Kitchen had a huge soffit over it that the clients naturally…

Oakland, California.

 

 

Looking into a bright white kitchen that has two stools pulled up to a white bar height counter in the foreground and a wall with a sink and stainless steel appliances in the back. There are also two windows in the room with white shades.
Oakland, California.

The project was to convert an existing garage into an accessory dwelling unit. The…

Photo of lifted Berkeley bungalow from the street after completion
Berkeley, California.

The clients wanted a two story home large enough for their family. The existing…

Oakland, California.

The way their home was laid out, one had to pass diagonally through the dining room…

Orinda, California.

The clients desire was to have an island with both the stove and the sink and to…

View as driving in, the addition is tucked in on the right.
Orinda, California.

The house was unique but outdated. The challenge was to make the house feel fresh,…

View from the study looking at the heart of the Kitchen.
Berkeley, California.

The client's goals for his kitchen was that it would both be able to be a highly…

View into the Kitchen from the side yard.
Orinda, California.

The challenge was both visual and structural.   The clients desire was for an open,…

Lafayette, California.

The client's came to us with a rough plan for the addition that they wanted. …

Curved counter & table as viewed from the living area.
Emeryville, California.

The client was happy with the existing Kitchen except that it had insufficient…

View as entering the kitchen from the dining room & seeing the addition beyond.
Piedmont, California.

The house, as the clients bought it had an awkward kitchen from which they had to…